Welkom bij Gardena Steigerhout

Met meer dan 8 jaar ervaring , ambachtelijk vakmanschap en klanttevredenheid als onze drive, durven wij ons met vol vertrouwen dé steigerhout specialist te noemen op het gebied van robuuste huis en tuin meubelen. Al onze ontwerpen worden in onze 400m² werkplaats gemaakt door erkende vakmannen met liefde voor het vak, wat terecht terug te zien is in het eindresultaat en de finish. Klant is koning bij ons, dit maken wij kenbaar door u te voorzien van professioneel advies op maat, afgestemd op uw wensen en voorkeuren. Samen kijken we graag naar hoe we uw tuin of terras een nieuw leven in kunnen blazen. Klanten ervaren maar al te goed de ontspannenheid en het zomersfeertje wat onze meubelen met zich meebrengen. Onze vakkundige bezorgers monteren en zetten uw nieuwe pronkstukken op de juiste plek, als onderdeel van onze klantgerichte service. Zij staan u tevens graag te woord mocht u verder vragen hebben of advies willen inwinnen. Zo kunt u met een gerust hart van uw meubelen genieten, met passend advies betreffende onderhoud, kussens etc. We hopen u spoedig te woord te staan en al uw vragen te beantwoorden met passend advies daarbij, geheel vrijblijvend natuurlijk.

Hierdoor bent u verzekerd van een prachtig meubel voor nog jarenlang plezier en sfeer.

Onze meubelen worden standaard gebruiksvriendelijk en splintervrij vervaardigd, en ook aan de kleine liefhebbers denken wij. Zo worden onze meubelen tevens kindvriendelijk afgewerkt, zodat ook de kleinste genot kunnen hebben van de stoere meubels in huis.

Creëer een ontspannen sfeer in huis en tuin met onze robuuste meubelen, en ontdek hoe onze meubelen bijdragen aan een aangename beleving met uw nieuwe blikvanger in huis.

Laat u nu verassen door onze mogelijkheden en Service.