fbpx
✔ Profiteer nu van Gratis Montage ✔ Levertijd 10 dagen ✔ 2 jaar garantie
Skip to main content

Behandeling Tuinmeubelen

Voor een optimale bescherming tegen weersinvloeden raden wij een van onze uitstekende behandelingen aan. Deze verlengen de levensduur van je nieuwe meubelen aanzienlijk, tevens kun je hiermee een gewenst kleureffect behalen, bijvoorbeeld een white wash of onze olie behandeling. Van iedere behandeling hebben we een foto bijgevoegd zodat u makkelijk de gewenste kleur kunt kiezen die aansluit op uw smaak en exterieur.

  • Nano Coating : Onze aanrader voor een transparante bescherming. Het hout behoudt haar natuurlijke kleur en robuustheid, maar is wél uitstekend beschermd tegen weersinvloeden, water en vuil. Na jarenlange ervaring is onze Nano coating als beste uit de test gekomen, en terecht. Onze klanten spreken hun lof uit over de bescherming die het biedt en het gemak van onderhoud.
  • White wash: Onze white wash verrijkt je tuinmeubel met een witte tint, waarbij de houtnerven goed zichtbaar blijven. Dus de charme & structuur van het steigerhout blijft aanwezig met een prachtige egale waas van white wash erop aangebracht. Optioneel kun je ervoor kiezen om nog een extra nano coating over de white wash aan te brengen voor extra bescherming.
  • Grey wash: Onze grey wash verrijkt je tuinmeubel met een lichtgrijze tint, waarbij de houtnerven goed zichtbaar blijven. Dus de charme & structuur van het steigerhout blijft aanwezig met een prachtige egale waas van white wash erop aangebracht. Optioneel kun je ervoor kiezen om nog een extra nano coating over de grey wash aan te brengen voor extra bescherming.
  • Black wash: Onze Black wash verrijkt je tuinmeubel met een zwarte tint, waarbij de houtnerven goed zichtbaar blijven. Dus de charme & structuur van het steigerhout blijft aanwezig met een prachtige egale waas van white wash erop aangebracht. Optioneel kun je ervoor kiezen om nog een extra nano coating over de black wash aan te brengen voor extra bescherming.
  • Olie : Onze olie behandeling maakt het hout warmer en donkerder. De houtnerf en structuur blijft goed zichtbaar, en wordt verrijkt met een warme touch van de olie. Hierdoor weet je zeker dat je zolang mogelijk van je nieuwe meubel kan genieten. Uiteraard biedt de olie behandeling uitstekende bescherming tegen vocht en vuil.
  • Transparante lak: Ook met een transparante lak kies je voor een uitstekende bescherming. Het hout behoudt haar natuurlijke kleur en robuustheid, maar is wél uitstekend beschermd tegen weersinvloeden, water en vuil. De natuurlijke houtkleur komt een tikkeltje meer naar boven door het contrast van de lak. Onze lak bescherming raden we enkel aan als je meubel overdekt staat, bijvoorbeeld onder de overkapping.