fbpx
✔ Profiteer nu van Gratis Montage ✔ Levertijd 10 dagen ✔ 2 jaar garantie
Skip to main content

Kleurenschema allweather Kussens

Om het je makkelijk te maken vind je hier onze all weather kussenkleuren terug. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor je nieuwe aankopen.

Een comfortabele kussenset mag eigenlijk niet ontbreken bij uw steigerhouten meubels. Wij leveren deze in de hoogste kwaliteit, volledig op maat en in vrijwel alle kleuren. Onze comfortabele kussens zijn waterafstotend, verkleuren niet in de zon, vuilafstotend, schimmel- en bacteriewerend, brandvertragend en de hoezen zijn afritsbaar. Zo kunt u zo lang mogelijk van onze producten genieten.

Cartenza-stof:
De Cartenza is een buitenstof die ideaal is voor loungekussens, tuinkussens en bootkussens. Deze stof, gemaakt van 100% Olefin, is ook geschikt voor andere recreatiekussens zoals caravankussens. De stof is makkelijk afneembaar en dus eenvoudig schoon te houden. Hoewel de Cartenza wat stug aanvoelt en daarom niet geschikt is om op te slapen, maakt de UV-bestendigheid deze stof perfect voor buitenkussens en zonwering.

Universele buitenstof:
Deze effen stof is verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren. Voor een speels effect kunt u de rugkussens of sierkussens in een andere kleur nemen dan de zitkussens.

UV-bestendig en hoge lichtechtheid:
De Cartenza blokkeert meer dan 97% van de UV-straling. De lichtechtheid, die aangeeft hoe goed een meubelstof bestand is tegen verkleuren, is met een score van 7 ‘zeer goed’. De stof is dus zeer goed bestand tegen kunst-, dag- en zonlicht.

Schimmel- en vlekkenbestendig:
In de vochtige buitenomgeving is de kans op schimmel groot. De Cartenza is echter schimmel- en vlekkenbestendig, waardoor schimmel zich niet kan vastzetten. Door een speciale behandeling is de stof voorzien van een onzichtbaar laagje dat deze droog en schoon houdt.

Wasadvies:
De kussenhoezen zijn eenvoudig te reinigen en wasbaar op 40º Celsius. Wij adviseren om buitenkussens bij regen en na gebruik op te bergen in een droge ruimte.